فاطمه ملازهی

مطالب مربوط به دروس عربی،دین و زندگی،فلسفه،منطق و زمین شناسی دبیرستان

فاطمه ملازهی

مطالب مربوط به دروس عربی،دین و زندگی،فلسفه،منطق و زمین شناسی دبیرستان

فارغ التحصیل حوزه
کارشناس زمین شناسی محض
کارشناس ارشد الهیات و معارف اسلامی/علوم قرآن و حدیث
دبیر دبیرستان/سیستان و بلوچستان

دنبال کنندگان ۵ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
آخرین نظرات

نحوه دم کردن قهوه ترک:

سه شنبه, ۷ تیر ۱۴۰۱، ۰۳:۱۸ ب.ظ




نحوه دم کردن قهوه ترک برای دو نفر:


آب خنک تقریبا دو فنجان و نیم

یک قاشق غذا خوری سر پر پودر قهوه به ازای هر فنجون


ابتدا قهوه را داخل جذوه میریزیم و سپس آب خنک را اضافه میکنیم.

(برای خوش فوم شدن قهوه آب نه خیلی سرد باشه نه خیلی گرم)

بعد از هم زدن میذاریم روی شعله ملایم ؛

در حین دم به هیچ عنوان نباید قهوه را هم زد

بعد از اینکه قهوه فوم گرفت و حباب های کوچیک شروع به تشکیل شدن کردن و قبل از به جوش آمدن شعله را خاموش میکنیم.

برای دم کردن میتونین از شیرجوش ساده هم استفاده کنین ولی جذوه مسی در کیفیت دم کردن تاثیر خاصی داره.

نکته: میتونین از شکر هم استفاده کنین به ازای هر فنجان یک قاشق چای خوری شکر بریزین ولی چون من و همسر جان قهوه تلخ دوست داریم از شکر استفاده نکردم.

سرو آب هم سلیقه ای هست.

نوش جان

دریافت ویدئو

  • ۰۱/۰۴/۰۷
  • فاطمه ملازئی

آموزش

آموزش آشپزی

قهوه

قهوه ترک

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی